Informatika

 
Interaktív táblák az oktatásban

Interaktív táblák az oktatásbanA II. Világháború időszakát követően felgyorsuló technológiai fejlődés világszerte új kihívások elé állította az oktatási rendszereket. A tudásátadás hagyományos útjai immáron nem tudják kiszolgálni a munkaerőpiaci igényeket. Az általános, átfogó műveltség, az egységes világkép kialakítása, a francia enciklopédisták eszménye: a világ megismerhetősége szinte elérhetetlenné vált a felhalmozódott és átláthatatlanul rétegződött tudás hatalmas tömegében.

Bővebben

 
Hogyan óvjuk gyermekeinket a világháló veszélyeitől?

A 12 és 15 év közötti gyermekek háromnegyede átlag napi három órát szörföl a világhálón, és gyakorlatilag mindegyikük ki volt már téve pornográf képeknek − áll az Eurobarometer idevonatkozó felmérésében.

Bővebben

 

 
BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS PROGRAM

 Az internet a tudás megszerzésének egyik legfontosabb eszköze, de gyermekeink lelki egészségének védelme legalább ilyen fontos.

Bővebben

 
Windows Server 2008

 Üzemeltetői újdonságok a BMF-en
A Microsoft legújabb technológiáiról tartanak előadást a Budapesti Műszaki Főiskola - Microsoft WinServer-üzemeltetői napján március 12-én.

Bővebben

 

 
Weboldalkészítő verseny

ThinkQuest nemzetközi oktatási weboldalkészítő verseny

Az Oracle oktatási alapítványa (Oracle Education Foundation, OEF) a 9 és 19 év közötti diákok és tanáraik számára idén is kiírta a ThinkQuest nemzetközi versenyt, amelyben a csapatok bármilyen oktatással kapcsolatos webhely készítésére vonatkozó pályázataikkal indulhatnak. 

Bővebben

 

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1